3

A SIMPLE GUIDE – Ръководството за реализиране на Еразъм+ проекти, онлайн, вече и на български език!

Резултат на екипната работа по партньорския проект SIMPLE е краткото ръководство за реализиране на Еразъм+ проекти – A SIMPLE GUIDE, което има за цел да представи на достъпен и разбираем език целия процес на Еразъм+ проектите за мобилност и колаборация, чрез ясни и лесни стъпки.

Партньорският консорциум SIMPLE се обединява около визията да направи Еразъм+ възможностите достъпни и разбираеми до повече професионалисти и организации посветени на обучението на възрастни и ученето през целия живот чрез обмен на иновативни и доказани методологии и подходи за преподаване и професионално развитие.

Представяме Ви ръководството с интерактивни инфографики A SIMPLE GUIDE – вече и на български език. Ръководството е предназначено за ползване от широката аудитория и може да бъде изтеглено от линка по-долу напълно безплатно.

Ръководството с интерактивни инфографики представя синтезирано информацията с фокус 5-те основни области и стъпки при разработване и реализиране на Еразъм+ проекти – Познаване, Разпознаване, Прилагане, Оценяване, Разпространение.

Инфографиките включват QR код, който препраща към уебсайта на проекта, където заинтересованите ще могат да влязат във всяка тема и да се потопят в ресурсите и процесите на Еразъм+ проектите.

Нашата цел е чрез инфографиките да запалим интереса Ви, да Ви покажем, че е лесно и достъпно и за Вас и да Ви преведем през процеса на разработване и реализиране на Еразъм+ проектите по увлекателен и иновативен начин.

По-долу може да видите как изглеждат визуално инфографиките. Ще се радваме да ни помогнете да разпространим този полезен ресурс, който можете да свалите напълно безплатно на линка по-горе.