Предизвикатество „Защо обичам да уча математика с JUMP Math?“

Предизвикатество „Защо обичам да уча математика с JUMP Math?“

Дата/Час
20/04/2021 - 30/04/2021
Цял ден

Категории


Скъпи колеги от JUMP Math общността,

Тази година е изключително важна за екипа на „Институт за прогресивно образование“ и за всички колеги от JUMP Math общността. С голямо удоволствие вече десета година реализираме програма JUMP Math с всички Вас – посланиците на иновативната математика. На 7 и 8 май 2021 г. ще се състои конференцията „10 години JUMP Math в България“, на която искаме да се поздравим с успехите и да достигнем до още училища, които са готови да прегърнат каузата ни за качествено преподаване на математика в България.


За да покажем как работи JUMP Math през погледа на нашите ученици – стартираме предизвикателството кратък видеоклип на тема:
ЗАЩО ОБИЧАМ ДА УЧА МАТЕМАТИКА С JUMP MATH?
Каним Ви да участвате, като запишете кратко видео с Вашите ученици, или ги предизвикате те самите да запишат такова.
За да съпреживяваме радостта от успеха и да мотивираме още учители да се присъединят към JUMP Math общността, най-интересните видеоклипове ще публикуваме на сайта ни и във Фейсбук страницата ни.

Какво е необходимо да направите:
📹1. Запишете и ни изпратете до 30.04.2021 г. кратък видеоклип на тема „Защо обичам да уча математика с JUMP Math?“.
Запишете кратък видеоклип до 2 минути в .mp4 или други формати.
Изпратете клиповете до 30.04.2021 г. на: info@progresivno.org
📎2. Попълнете декларацията за информирано съгласие.
За да публикуваме споделени от Вас видеоклипове и снимки за популяризиране на JUMP Math на сайта ни и във фейсбук страницата ни е необходимо да попълните тази кратка Декларация за информирано съгласие и да ни я изпратите сканирана до 30.04.2021 г. на: info@progresivno.org

ОЧАКВАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ВАШИТЕ ВИДЕОКЛИПОВЕ!
📷 🆒📹🗯🎧🎙 📸
Не се колебайте да ни пишете или да ни звъните с всякакви въпроси, свързани с предизвикателството на: info@progresivno.org; 0882 411 901