ОСТАВЕТЕ СЛЕДА – Дигитален фестивал на ранното детско развитие

ОСТАВЕТЕ СЛЕДА – Дигитален фестивал на ранното детско развитие

Дата/Час
15/05/2021 - 16/05/2021
10:00 - 18:00

Категории


Скъпи родители, учители, приятели и съмишленици,

Каним Ви на Дигиталният фестивал за ранно-детско развитие, който се организира от нашите приятели от Девелопия. Събитието ще даде възможност на родители, семейства, деца и специалисти – да открият безгрижието, осъзнатото родителство, щастливото детство и възможностите за развитие, които заобикалящата среда им предоставя или е подготвила за тях.

Запазете датата 16 май 2021 (неделя) от 11:20 ч. – Олга Нинова-Траянова ще бъде гост-лектор на фестивала!

Темата е изключително актуална – „Как да изградим умения за учене и мислене за децата“. Олга ще сподели практически стратегии на база на дългогодишния си опит като учител, обучител, образователен експерт и майка на 2 момчета.


Основните цели на фестивала са:

  • Да предостави възможност на повече родители да достигнат до различни специалисти;
  • Да подпомогне дейността на развитие на децата ни чрез възможността за по-добро образование, учене чрез преживяване, внимание и насърчаване техните интереси;
  • Да насърчи повече двойки в България да имат деца и включително да подпомогнем тези, които имат желание, но по една или друга причина не успяват;
  • Да насърчи настоящите родители се едно или повече деца да открият, че родителството е процес на взаимна помощ, разбирателство, компромис и израстване.

За да научите повече за фестивала и как да се включите в лекционните модули, посетете ПЛАТФОРМАТА НА ДЕВЕЛОПИЯ ЗА РАННО ДЕТСКО РАЗВИТИЕ.
Можете да видите пълната програма и да се регистрирате и през Фейсбук събитието на фестивала.