Donation 1800x0945 Social Media

Започна кандидатстването по проект „Да запалим любовта към математиката с JUMP Math за 250 деца в България“ – 2020/21 учебна година

С радост Ви съобщаваме, че кампанията ни за набиране на средства в GLOBAL GIVING „Да запалим любовта към математиката с JUMP Math за 250 деца в България“ е успешна и имаме възможност да подкрепим 250 деца от непривилегировани семейства, като им осигурим учебни материали по JUMP Math за 2020/2021 учебна година, за да могат да учат математиката с радост и желание.

В периода до 15 август 2020 г. настоящите и новообучени учители по JUMP Math имат възможността да попълнят и подадат своите аргументирани кандидатури по проекта, като попълнят ФОРМАТА на сайта ни, а до 30 август 2020 г. ще получат становище от епика на ИПО.

От 2013 г. досега ИПО осигурява средства и финансиране под различна форама, за да може програма JUMP Math и ценните учебни материали и ресурси по математика да достигат до все повече учители и ученици в цялата страна. Ще продължаваме да го правим, защото получаваме непрекъснато окуражаваща обратна връзка от учителите за напредъка и успехите на учениците им. Знаем, че старта в училище е решаващ за бъдещето на много деца от семейства в неравностойно положение, а знанията по математика са основополагащите за мисленето, реализацията и оцеляването.

Ние вярваме, че с качествено образование можем да променим съдбите на децата, като им дадем добър старт и шанс да разгърнат потенциала си, да са уверени в знанията си и да се развиват и живеят пълноценно. Дълбоко сме убедени, че знанията и уменията, придобити в часовете по математиката в начален етап с JUMP Math, са стабилна основа и суперсила 🚀🚀🚀за цял живот.