DSC07932

Инвестиции за по-добро образование

На 21 април 2016 г. LIFT Philanthropy Partners[1] обявиха, че с дарение от 500 000 долара, TD Bank Group[2] стават едни от основателите и партньори в LIFT Education Impact Fund – фонд за въздействие в образованието в Канада.

TD Bank Group и LIFT отдавна подкрепят JUMP Math, системата за обучение по математика, за която е доказано, че подобрява живота и възможностите на хиляди деца. Точно заради постигнатото по време на предходния тригодишен период на сътрудничество с JUMP Math, от TD Bank Group смятат, че настоящите инвестиции ще имат положително въздействие през следващите пет години.

Статия по темата вижте тук: http://www.montrealgazette.com/business/cnw/release.html?rkey=20160421C4609&filter=5611

[1] LIFT Philanthropy Partners е канадска организация, която инвестира в изграждането на капацитета, устойчивостта и въздействието на неправителствени организации и социални предприятия, за да осигурява достъп до здравни услуги, образование, развитие на умения и професионална реализация за уязвими групи в канадското общество. http://www.liftpartners.ca/blog/td-bank-group-invests-in-lift-for-five-more-years

[2] https://www.td.com/corporate-responsibility/index.jsp