JUMP Math&InaEssentials 2023

Грижа за благополучието и здравето на JUMP Math учителите с продуктите на InaEssentials – кампания 2023/24 с подарък ВАУЧЕР на стойност 20 лв. от InaEssentials!

Скъпи JUMP Math учители!
Екипът на „Институт за прогресивно образование“ непрекъснато изследва и търси ефективни решения за холистична подкрепа на учителите от JUMP Math общността в България с иновативни методики, образователни ресурси, професионално развитие, квалификация и добри практики. Мисията ни е да допринасяме за прогресивно подобряване на образователната среда в българските училища, добрата подготовка и увереност у учителите и предоставяне на качествено обучение за нашите деца.

Тази година на фокус сме поставили здравето и благополучието на Вас учителите, за да може да сте вдъхновени, креативни, съзидателни и екипни в работата си в училище. Осигуряването на позитивна образователна среда и грижата за благополучието на всички участващи в учебния процес е наша кауза през годините и ние винаги сме търсили подходящи форми за принос и подкепа в тази посока.

Щастливи сме да Ви зарадваме с кампанията, която стартираме „Грижа за благополучието и здравето на JUMP Math учителите с продуктите на InaEssentials“ – комплимент към активните учители от JUMP Math общността в България, които ще работят по програма JUMP Math през 2023/24 учебна година!
Наши партньори и съмишленици в тази инициатива са InaEssentials – утвърден и любим
български бранд, фамилна компания с традиции, която създава с много грижа и любов
чудесни екологично чисти здравословни продукти за грижа на нашето тяло.
Изключително се радваме, че именно InaEssentials откликнаха и подкрепиха идеята ни!
Компанията е социално-ангажирана с образователната ни кауза и продуктите им родно
производство ще допринесат педагозите, посветили се на образованието на
българските деца, да се чувстват добре. Ние вече сме изпробвали някои от тях и им се доверяваме на 100%!

Как може да получите Вашия ваучер подарък?

Всеки учител, заявил учебни материали по JUMP Math, с които ще работи по програма JUMP Math през 2023/24 учебна година, ще получи персонален подарък ваучер на стойност 20 лв., под формата на уникален код. Персоналният код ще получите на Вашия имейл адрес и при желание от Ваша страна, можете да го използвате еднократно при поръчка от продуктовата гама в сайта на InaEssentials. WWW.INAESSENTIALS.COMДа си учител е призвание, мисия и отговорност, която носи много удолетворение и смисъл. Но често може да е и много изморетелно да даваш всичко от себе си за успеха на ученицие си. Надяваме се с тази съвместна инициатива да успеем да насочим вниманието Ви към грижата за себе си и за Вашето благополучие.

Пожелаваме на всички весело и зареждащо лято!

JUMP Math България & InaEssentials